Info standhouders/standbouwers

 

Bent u ondernemer, winkelier, vereniging of op enige andere manier geinteresseerd in deze beurs? Op deze website kunt u al heel veel informatie vinden. Heeft u liever persoonlijk contact om uw wensen of vragen te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op via: beurs@ovmh.nl

Beursdata: vr. 27 oktober 18.00-21.00 uur, za. 28 oktober 11.00-17.00 uur, zo 29 oktober 11.00-17.00 uur

Beurslocatie: De Geseldonk en Sporthal Polaris Cederhoutstraat 44 te Helmond Mierlo-Hout

Bezoekers doelgroep: voor het hele gezin (kinderen onder 12 jaar, alleen onder begeleiding van een volwassenen)

 

ontmoet tijdens de consumentenbeurs helmond 't hout 28, 29 en 30 oktoberDe Consumentenbeurs is een beurs waar de bezoeker u kan ontmoeten en leren kennen., Met dit Face-to-face contact geeft u een unieke mogelijkheid om uw 'product' onder de aandacht te brengen. Bent u nieuw en wilt bekendheid geven aan uw product/dienst dan is onze beurs daarvoor de uitgelezen kans. Maar ook bestaande bedrijven mogen deze kans niet missen.  Met persoonlijk contact leert de consument de personen achter het bedrijf kennen; dit verhoogd de gunfactor. Er zijn ondeindig veel manieren van presenteren;wij bieden diverse standbouwmogelijkheden, maar ook eigen standbouw is mogelijk en uiteraard is alles bespreekbaar! Wij willen vooral graag dat de zintuigen, op alle mogelijke manieren, geprikkeld worden!

kom proeven tijdens de consumentenbeurs helmond 't hout 28, 29 en 30 oktober

Op een beurs, en zéker op een consumentenbeurs, wil een bezoeker proeven, proberen en krijgen. Wij hopen, dat u als standhouder, daar iets leuks op kunt bedenken! Immers waar men wat kan doen, proeven of krijgen, daar willen de bezoekers zijn.Daar ontstaat reuring! Dat trekt de aandacht! Naast een hapje, drankje of sample van uw product, kunt u natuurlijk ook denken aan relatiegeschenken, cosmetica product, gadgets/speelgoed (puzzel, ballon, lampje, ijskrabber e.d.) Het uitdelen van iets levert u een uniek contact momentje op met uw (potentiële) klant. Zorg ervoor dat de boodschap die u daar geeft, blijft hangen! Vraag om actie! Denk aan dobbelen, raddraaien, iets raden etc. Wanneer u iets wilt uitreiken, laat ons dat weten, wij kunnen dit dan desgewenst dit kenbaar kunnen maken in onze marketingcommunicatie. daarnaast helpen en ondersteunen wij u  graag!

kom kopen tijdens de consumentenbeurs helmond 't hout 28, 29 en 30 oktober

Verkoop op de beurs is toegestaan, zoal mode, sieraden, cosmetica, diensten, hebbedingen etc. Let wel het is een beurs waar u, uzelf en uw bedrijf presenteert en geen markt. Het uiteindelijke doel is de bezoeker als klant naar uw bedrijf of in uw winkel te krijgen. Wanneer u een goede of leuke beursactie / korting heeft benader ons zodat wij dit kenbaar kunnen maken in onze marketingcommunicatie, daarnaast helpen en ondersteunen wij u  graag! LET OP: op de beursvloer is geen pinautomaat aanwezig, en u dient zelf zorg te dragen voor de eventueel benodigde verkoopvergunningen van uw product.

laat u informeren tijdens de consumentenbeurs helmond 't hout 28, 29 en 30 oktober

Op de consumentenbeurs kunt u in een ongedwongen sfeer de bezoeker informeren over uw product of dienst. Laat mensen zien wat u doet of wat u hen te bieden hebt. Denk hierbij aan demonstraties en praktijkvoorbeelden. Voorbeeld: een makelaar toont zijn plannen met dat mooie nieuwbouw project. Een notaris of voedingsdeskundige geeft een seminar. Dit zorgt voor interactie met de bezoeker en dat blijft hangen! Hiermee onderscheidt u zich van uw concurrenten!

 

Beleef de consumentenbeurs helmond 't hout 28, 29 en 30 oktober

Laat de bezoeker kennismaken met uw product of dienst door het hen zelf ter plaatse te laten beleven of ervaren! Denk bijvoorbeeld aan een ogentest, een hoortest, een (voet- of hand-) massage, een kleine schoonheidsbehandeling, een verkeerssimulator. Je kunt het zo gek niet bedenken! Als de beurs voor de bezoeker een echte belevenis wordt, zal daar nog lang over worden nagepraat. Succes maak je samen; wij zorgen voor de marketingcommunicatie en hopen dat u als standhouder gehoor geeft aan de invulling zoals wij dat ongeveer voor ogen hebben!